Títol Superior en Art Dramàtic, en l'especialitat d'Escenografia per l'Institut del Teatre de Barcelona, ciutat en la que desenvolupa la seva activitat des del 1975. Fins el 1995 va formar equip amb Montse Amenós.

Del seu extens curriculum teatral, com Escenógraf i Figurinista, podem destacar les aportacions als muntatges amb Dagoll Dagom (Antaviana, Nit de Sant Joan, Glups!, El Mikado, Flor de Nit, Historietes, T’odio amor meu, Pigmalió, Els Pirates, Mar i Cel), Adolfo Marsillach (Yo me bajo en la próxima ¿y usted?, Mata Hari, Anselmo B.), Joan Ollé (Woyzeck, Antigona, El Contrabaix), Pere Planella (Hamlet, Marat Sade, Mel Salvatge, El 30 d’Abril, Trucades a mitjanit, ¡Tierra!), Carme Portaceli (La Missió, El Parc, Les alegres casades de Windsor, El triunfo del amor), Carles Alberola (Currículum, Spot), el Tricicle (Terrífic) i Lluis Pasqual (Hamlet, La tempestad i La casa de Bernarda Alba).

Ha desemvolupat una activitat paral.lela en Cinema (La miraculosa vida del Pare Vicens, Daniya, El niño de la luna i Faust) i Exposicions (Els cementiris de Barcelona, Dali i els llibres i El retorn dels dinosaures).

Que compagina amb tasques d'Ensenyament a l'Institut del Teatre de Barcelona, Escac-Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, Eina-Escola de Disseny i Art i IED-Istituto Europeo di Design.

Al llarg de la seva carrera ha estat galardonat amb diversos Premis.

Entre els seus treballs més recents destaquen: Hamlet i La Tempestad de William Shakespeare al Teatro Arriaga, Le Prissionner a la Opera National de Paris, La Casa de Bernarda Alba al TNC, Teatro Español i Piccolo de Milà, Margaux-La viejecita al Teatro Arriaga; totes elles amb direcció de Lluis Pasqual. Mar i Cel de Dagoll Dagom al Teatre Victoria, Maria Rosa d’Àngel Guimerà al Teatre Nacional de Catalunya amb direcció d'Àngel Alonso, Romancero Gitano al TNT Toulouse amb direcció de Vicente Pradal, Terra Baixa d’Àngel Guimerà al Teatre Nacional de Catalunya amb direcció de Ferran Madico, V Gala dels Premis Max amb direcció de Joan Lluís Bozzo, III Gala dels Premis Max amb direcció de Carles Alberola.

  Iside Prunés

Iside Prunés